9-luokkalaisten leivontakilpailu ratkennut

26.11.2018

Kaikki leipomaan gluteenitonta!

Kaikki leipomaan gluteenitonta -kilpailu kaikille Pohjois-Savon 9. luokkalaisille on ratkennut! 6 finalistia sai äänestää Facebookissa kahden viikon ajan 25.11.2018 klo 15 asti ja nyt tykkäämiset on laskettu.

Voittaja on brookieskeksit / Veera Pulkkinen ja Roosa Ronkainen, Riistaveden koulu, Kuopio. Koulun kotitalousopettaja on Riikka Roivainen.

Kakkonen on porkkanakakku / Jenna Hakkarainen ja Justiina Juutilainen, Riistaveden koulu, Kuopio.

Kilpailun järjestivät yhteistyössä Pohjois-Savon keliakiayhdistys, kuntien koulutoimet ja kotitalousopettajat. Kilpailun tavoitteena oli levittää tietoa keliakian edellyttämästä gluteenittomasta leivonnasta ja antaa mahdollisuus kokeilla sitä myös itse.

Onnea voittajille ja kiitokset äänestäneille!