Kaipaatko tukea?

Aina kun sinua askarruttaa gluteeniton ruokavalio ja sen mukanaan tuomat kysymykset tai kun tuntuu, että tarvitset purkaa sydäntäsi ja keliakia tuntuu vihonviimeiseltä taudilta minkä itsellesi haluat!

Soita ja kysy  ja kerro huolesi yhdistyksemme vertaistukihenkilöille, he ovat myös itse keliaakikkoja ja osaavat neuvoa sinua, jos tuntuu, ettei oikein keliakiaelämä ota sujuakseen tai et löydä kaupoista tarvittavia tuotteita!

Apu on lähellä, vertaistukihenkilöt ovat osaavia vapaaehtoisia ja ovat lupautuneet "apuhenkilöiksi", ja ovat siis itsekin keliaakikkoja.

Vertaistukihenkilöltä voit kysyä neuvoa kaikessa ruokavalioon ja keliakiaan liittyvässä. Kaipasitpa vinkkejä leivontaan tai vaikkapa tietoa ruokavaliokorvauksesta. Voit halutessasi pyytää myös kauppaan etsimään sinulle sopivia gluteenittomia tuotteita!

Voit tiedustella myös yhdistyksemme toiminnasta tai gluteenittomien tuotteiden hinnoista ja saatavuudesta toiminta-alueellamme Pohjois-Savossa.

Voit myös tuoda omia hyviä ideoita yhteiseen toimintaamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Vertaistoiminta

Kaikki hallituksen jäsenet toimivat vertaistukihenkilöinä.

Sen lisäksi seuraavat henkilöt:

Ari Auvinen, Iisalmi

ari.auvinen(at)meili.fiPuh. 040 413 2530

Saara Ruotsalainen, Siilinjärvi

saara.ruotsalainen(at)gmail.com puh 044 270 9247

Kokemuskouluttajat:

Sirpa Miettinen, Vehmersalmi     sirpak.miettinen(at)gmail.com,  puh 044 325 7298