Kirjaudu

Ohje: tätä sivua käytetään jäsen- ja työhuoneeseen kirjautumiseen. Voit tarvittaessa lisätä sivulle ohjetekstejä ja kuvitusta.

Alla olevalla alueella näytetään kirjautumislomake, jolle käyttäjätunnus ja salasana syötetään. Lisäksi lomakkeella on muista minut -ruksi sekä linkki unohtuneen salasanan lähetykseen. Kirjautuneille käyttäjille lomakkeella lukee "Olet kirjautuneena nimellä..".

Muistathan kirjautua ulos sivustolta, mikäli käyttämäsi tietokone on useamman henkilön käytettävissä (esim. kirjaston tietokoneet).