Kuvagalleria

Kuvassa myös kunniakirjojen saajat Sanni Kaikkonen ja Nelli Kerman
Pyörön koulun leivontakilpailuun osallistuneet innokkaat leipurit kunniakirjoineen kotitalousopettaja Eija Niirasen kanssa!
Arvonnassa voittivat Kaapo Jääskeläinen ja Niko Tapaninen
Julia Räsänen, Riina Välikangas ja opettaja Riikka Roivainen.
Vehmersalmen koulun palkitut : Julia Räsänen ja Riina Välikangas 2sija.
Uusi puheenjohtajamme Päivi Valkeinen luovutti standaarin Terttu Miettiselle.
Päivin, Ullan ja Maijan kanssa katsotaa yhteisiä asioita
Riitta Sandberg oikealla ja Sirpa Miettinen kuvassa vasemmalla jakamassa kunniakirjoja Vehmersalmen koululla
Riistaveden pronssimitalistit. Mukana Terttu ja Riitta
Syyskokous Runnilla 10.11.2017.
Syyskokouksen edustajat valitsivat Päivi Valkeisen Varkaudesta uudeksi puheenjohtajaksi vuosiksi 2018 ja 2019 .
Puheenjohtaja Terttu toivottaa oikein mukavia hetkiä, sekä vapaaehtoistyöntäyteisiä vuosia Päiville ja uudelle hallitukselle.
Syyskokous Runnilla
Pohjois-Savon keliakiayhdistys ry luovutti pöytästandaarin pikäaikaiselle vapaaehtoistoimija Ari Auviselle Iisalmesta.
Lisäksi hallitus on päättänyt luovuttaa Sirpa Miettiselle yhdistyksen standaarin, hän oli estynyt tulemaan paikalle, standaari luovutetaan hänelle kevätkokouksessa 2018.
Kiitokset, sekä onnittelut heille suurenmoisesta panoksesta minkä he ovat tehneet yhdistyksemme ja jäsenistömme tueksi ja toiminnan kehittämiseksi.
Arin tervehdys yhdistykselle