Tapahtumakuvia yhdistyksen vaiheista

Meidän yhdistyksen uusi matkakyltti!
Kalakukko Express
Hyllyjen laitossa! Kupion Prisma 2014 elokuu
Yhdistyksemme perustajajäseniä puheenjohtajan kanssa 20-vuotisjuhlassamme, kesällä 2011

Yhdistyksemme

Pohjois-Savon keliakiayhdistys ry on perustettu 3.4.1991 Kuopiossa

Alussa toiminta ollut suorastaan jokapäiväisen leivän etsimistä ja jauhojen haalimista.

Suuri kiitos teille, jotka perustitte meille oman yhdistyksen! Nyt meille löytyy kaupoista jauhoja, valmiita tuotteita ja taikinoita pakasteesta ja tuoretuotteita hyllyiltä ja jopa tarjouksiakin on jo ollut viimeisen vuoden aikana!

Teemme edelleen työtä keliakian tunnettuuden lisäämiseksi, kaupoissa, ravintoloissa ja terveydenhuollossa ja eri oppilaitosten kanssa ja koko väestölle tällä omalla alueellamme erilaisissa tapahtumissa ja tietoiskuissa.

Tule mukaan!

Kuopion Prisman johtaja tuli tervehtimään gluteenittomien hyllyjen järjestäjiä. 2016 huhtikuu
matkalla gluteenittomien hyllyjen täyttöön (Sirpa)
Iisalmessa vapaaehtoiset esittelemässä ja maistattelemassa Pirkka tuotteita K- Citymarketissa 2016 syyskuussa.
K- Riistaherkun yhteityökumppanit kauppiaat Iisa ja Henri Varjoranta. Täältä vuoden 2016 virallinen Pohjois-Savon keliakiaviikko kauppakierroksella

Toiminnan tarkoitus on auttaa keliaakikoita ja heidän perheitään keliakian tuomissa haasteissa. Yhdessä saamme äänemme paremmin kuuluville, tule mukaan!

Jäseniä on yhdistyksessämme 1057 eri-ikäistäjäsentä/31.12.2014. Kaikkiaan pohjoissavolaisia keliakiaruokavaliokorvausta saavia on n. 1500 henkeä ja kaikki eivät saa edes sitä korvausta.